Groenregie brengt de beste partijen samen

U wilt een tuin of buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen? Honderden bedrijven zijn hier dagelijks mee in de weer. Maar, waar begint u met de realisatie van uw specifieke project? Hoe maakt u de juiste keuzes en met wie gaat u in zee? Groenregie heeft meer dan 20 jaar ervaring op groengebied en we werken uitsluitend met onze meest professionele vakspecialisten en hoveniers. Door goed te luisteren naar uw eisen en wensen, brengen we de beste partijen samen voor een optimaal resultaat.


Moderne tuinen

Moderne tuinen betekenen voor ons het toepassen van strakke belijningen, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Bouwkundige elementen, van hoogwaardig materiaal, zijn een belangrijke onderdeel in een moderne tuin.


Natuurlijke tuinen

In onze natuurlijke tuinen staat het landschap en de omgeving centraal. De tuin maakt het contact met de omgeving, het huis en de gebruiker. Het ontwerpen en aanleggen van de juiste lijnen voor terrassen en paden, in combinatie met een weelderige beplanting, is onze uitdaging. Het eindresultaat moet een oase van rust zijn, met tevens een heerlijke plek voor ontmoetingen.

Groenregie klanten aan het woordStadstuin in Oudewater

Een kleine patio omtoveren tot een pittoresk stadstuintje. Met zijn ervaring, kennis van opties en enthousiasme gaf John mij vanaf het eerste moment het gevoel dat mijn wensen konden worden omgezet in werkelijkheid.

Roswitha, Oudewater


Moderne achtertuin in Best

"Na doorverwezen te zijn naar Groenregie, hebben zij met ons een ontwerp gemaakt voor onze tuin. Het was Groenregie meteen duidelijk wat onze smaak was en ze zijn met uitstekende suggesties gekomen. Alle onderdelen zijn met een reden geplaatst, overal zit een gedachte achter. Toen het ontwerp zo goed was geworden, was het logisch Groenregie ook het vervolg te laten doen.

Remco & Samantha, Best


John kan creatief meedenken

Groenregie was een van de inschrijvende partijen en stak er voor ons bovenuit. Een scherpe prijs en een zeer helder verhaal. Vooral het constructief meedenken en het aandragen van creatieve oplossingen, zodat wij met al onze wensen en eisen toch binnen ons budget konden blijven, hebben er toe geleid dat wij met Groenregie in zee gegaan zijn...

Dhr. A. van Delft uit Leiderdorp


De juiste vertaalslag

We wisten goed wat we wilden: veel groen, een fijn terras, een kleine berging en de breedte en diepte van het (bijzonder gevormde) perceel zo optimaal mogelijk behouden...

Fam. Fokkink uit Baarn


Onze droomtuin werkelijkheid

Nadat onze architect een prachtig ontwerp had gemaakt, was het voor de aanleg ervan noodzakelijk dat we begeleid werden door iemand professioneel met kennis van zaken...

Fam. Vandersteene-Cooreman

Neem vrijblijvend contact op

Hoe weet u dat u de juiste keuze maakt voor het ontwerp en aanleg van uw buitenruimte? Tijdens een eerste, vrijblijvende, afspraak bespreken we graag uw mogelijkheden. Zo kunt u kijken of u een ‘klik’ ervaart met ons, onze ontwerpen of aanpak.

Bezoekadres
Th. van Leeuwensingel 58
2811 BN Reeuwijk

Telefoonnummer
06 3009 6660

Groenregie B.V. © 2016  |  Th. van Leeuwensingel 58 2811 BN Reeuwijk  |  T 06 30 09 66 60  |  info@groenregie.nl